Destacats Nadal 2016

Us presentem un recull de treballs que els nostres alumnes van realitzar abans de les vacances de Nadal 2016.

En l'àmbit de videojocs destaquem el projecte que està fent el Joel Piquè amb el programa RPG Maker. Aquest és un programa per fer videojocs de rol tipus "Final Fantasy" on has de definir els personatges, la interacció que fan entre ells, les missions i els diferents encontres amb monstres. El joc que ha fet el Joel té molt bona pinta, val la pena donar-li una ullada.

El Marc Serrano ha dissenyat una figura format per dues meitats que s'ajunten per formar un símbol únic i especial que bé podría ser la clau per obrir la porta d'una antiga civilització.

L'Unai ha fet el cap d'un personatge d'un videojoc en 3D amb el programa Sculptris. Aquest programa funciona afegint i treient material d'una forma base com l'esculptura tradicional però amb ordinador.

La Mercè i l'Arnau han fet un cotxe elèctric amb pinça pneumàtica. Aquest és un projecte bastant complert que combina el sistema pneumàtic i electrònica per transmetre moviment a diferents parts del cotxe.

Per una banda un sistema de xeringues transmeten el moviment des d'un comandament al cotxe per obrir i tancar la pinça i control·lar la direcció del cotxe. Per altre banda, un motor elèctric amb un sistema de rodes dentades permet moure el cotxe cap endevant, enderrera i aturar-lo.

síguenos
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Black Circle