Destacats Setmana 25-Nov-2016

Aquesta setmana mostrem un recull del projectes que els nostres alumnes estan realitzant o han finalitzat recentment.

El Marc Serra està fent dos projectes que apareixen a les instruccions de la caixa d'ampliació del Lego Mindstorms EV3. El primer d'ells és el "Tank" que l'ha fet tot sencer en una única sessió (normalment es triga un parell de sessions en fer-lo). La setmana que ve farà el segon projecte que consisteix en un comandament remot fet també amb Lego Mindstorms EV3 per control·lar el "Tank".

L'Hugo Reyes ha fet diversos projectes en una única sessió però destaquem un cotxe elèctric que ha començat aquest Dimecres amb l'ajuda del Martí Pujol. Ens ha sorprès molt l'habilitat que té el Martí per soldar les connexions elèctriques. Molt bona feina!

Aquest és un projecte que va fer el Nil Rosas la setmana passada. Primer es va dissenyar la figura amb "Tinkercad. Degut a les limitacions inherents a la tecnologia 3D utilitzada (FDM) la figura es va separar en dues peces i es va imprimir tota en color blanc. La base va haver de afegir-li els forats amb la "Dremel" i finalment, la figura principal la va pintar de color negre.

El Jan Munts ha fet una calculadora per el mòbil amb l'aplicació "App Inventor". Pot semblar un projecte molt senzill, però per a que es comporti com una calculadora de veritat s'han de tenir present una sèrie de conceptes matemàtics una mica avançats. Al final de la sessió encara fallava una mica, però segur que la setmana que vé solucionarà tots els 'bugs' que té. Ànim Jan!

L'Oriol s'ha fet una placa amb el seu nom dissenyant-lo primer amb un programa de CAD 2D (disseny assist per ordinador) per després tallar-lo amb la talladora làser. Una vegada pintat li ha quedat molt xulo!

Finalitzem els destacats d'aquesta setmana amb una mostra dels nostres alumnes treballant en els seus projectes.

esquerre: El Martí Castellò pulint una de les peces per el dispensador automàtic de menjar que està construint per la seva mascota

centre: L'Eloi estrena la caixa de Lego WeDo 2.0

dreta: El Jan Guerrero dissenyant clauers amb "Tinkercad" per imprimir en 3D

síguenos
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Black Circle