Destacats Setmana 4-Nov-2016


[4-Nov-2016] Jan Munts - Legend of Grimrock

blockEl Jan Munts ha fet uns quants mapes per Legend of Grimrock ambientat en un temple. A destacar el segon nivell on s'han d'aconseguir 4 claus repartides per tot el nivell per poder progressar en el joc.

El tercer nivell, "The Maze", com el seu nom indica és un laberint ple de sorpreses des del primer moment que ens assegura més d'un ensurt.

[4-Nov-2016] Pau Palomar - Robot control·lat amb LEAP MOTION

El Pau Palomar ha programat el robot que va construïr la setmana passada per control·lar-lo fent gestos amb la mà (sense contacte). Per aconseguir-ho utilitza un aparell que es diu Leap Motion, un aparell que detecta els moviments de les mans i cada un dels dits de cada mà.

Amb una extensió d'Scratch ha programat el robot amb els següents comportaments: - Aixecant la mà el robot avança cap endavant - Baixant la mà el robot avança cap enrere - Movent la mà a esquerre o dreta el robot gira a l'esquerre o dreta. - Tanca la mà: el robot es para

síguenos
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Black Circle