Instalació de GameMaker 7


Important: Aquestes instruccions expliquen com instal·lar GameMaker 7. Existeix una versió més moderna GameMaker:Studio, però més complexa d'instal·lar ja que requereix crear un compte YYA (YoYo Account) i s'ha d'activar una llicència (encara que sigui d'us gratuït). Per instal·lar GameMaker: Studio segueix aquestes altres instruccions.

GameMaker 7 és una versió molt antiga però que precissament per això és més facil d'instal·lar i ocupa molt poc espai (uns 7MB, en contra dels +100MB de GameMaker: Studio).

Per instal·lar GameMaker 7 simplement descarrega't el programa d'instal·lació des d'aquest enllaç i executa'l. Si tot s'ha instal·lat sense problemes, quan executis l'aplicació et sortirà una finestra com aquesta:

Clica el botó Don't Upgrade Nowi ja pots començar a crear jocs:

síguenos
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Black Circle